O nama

Svojim aktivnostima pokrivamo teritorij Hrvatske, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i ostalih zemalja u okruženju. Posebno ističemo orijentiranost na nuđenje cjelovitih rješenja. Na početku poslovanja primarna djelatnost bila je servis alatnih strojeva i uređaja s povremeno opsežnijim poslovima remonta i nadogradnje istih. Razvijen je napredan i kvalitetan servis te je uslijedilo širenje aktivnosti na proizvodnju uređaja za kontrolu industrijskih procesa. Nudimo potpunu ili djelomičnu automatizaciju proizvodnih procesa, preinake proizvodnih linija, izradu robotskih aplikacija i robotskih stanica za najrazličitije namjene. Pokrivamo gotovo sve vrste industrija, od metaloprerađivačke, brodogradnje, strojogradnje, papirne i druge vrste industrija s posebnim naglaskom na automobilsku industriju. Članica smo AD Klastera - dobrovoljne neprofitne udruge hrvatskih proizvođača dijelova, pribora i opreme za automobilsku industriju.
 U tvrtki je danas zaposleno tridesetak djelatnika. Naš iskusni tim stručnjaka čine inženjeri i serviseri industrijske elektronike, alatnih strojeva, inženjeri strojarstva, mehaničari i tokari. Kontinuirano se vrši stručno obrazovanje i usavršavanje različitim tipovima školovanja kod proizvođača, za što posjedujemo i održavamo certifikate. Nadamo se da će naš ponuđeni asortiman u cijelosti ili djelomično moći udovoljiti Vašim potrebama. Obratite nam se s povjerenjem.

    

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se