Sinel i Marposs

Sinel i Marposs
Marposs, lider u svom sektoru, isporučuje opremu za precizno mjerenje svim industrijskim granama širom svijeta. Tvrtka izrađuje opremu za mjerenje na tisućinku milimetra pri realnim uvjetima proizvodne hale, duž proizvodnih linija ili direktno prilikom obrade unutar alatnih strojeva.

Službeni smo distributeri Marposs opreme za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Zajedno s Marposs timom možemo vam ponuditi specijalna, potpuno automatizirana rješenja mjernih ili sistema ispitivanja nepropusnosti prema vašem zahtjevu. Nadalje, možemo vas savjetovati i pomoći pri odabiru ručnih mjernih naprava kao i mjernih ticala za alatne s strojeve prema vašim potrebama. Našim kupcima nudimo usluge obuke čime se osim povećanja njihove produktivnosti i motivacije, omogućuje i prepoznavanje mogućih poboljšanja i inovacija.
 
Marposs Spa Italy
http://www.marposs.com/
Via Saliceto, 13, 40010 Bentivoglio BO, Italy
 

 
Naši glavni kupci su automobilska industrija i njihovi kooperanti za mjerenje dijelova prijenosa motora, ubrizgavanja, karoserije itd.

Marposs nudi široku paletu proizvoda koji se svrstavaju u sljedeće kategorije:
  •  Mjerna ticala i popratna oprema
 
  •  Ručni mjerači
 
  •  Oprema za testiranje nepropusnosti
  •  Mjerna ticala za alatne strojeve
 
Marpossov tim za istraživanje i razvoj neprestano radi na inovativnim rješenjima sukladno s novim potrebama u industriji, čime se kontinuirano povećava spektar proizvoda.
 
Naši projekti realizirani korištenjem Marposs mjerne opreme:
 
 
 
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se