Hrvatski | English
FAIL (Flash Player v8 needed).

Kontakt informacije

Sinel d. o. o.

Sinel, društvo za industrijsku automatizaciju, servis i trgovinu, s ograničenom odgovornošću

Rudarska 3 p.p. 101
52220 Labin, Hrvatska

OIB: 05584747711
MB: 0273341

Tel: +385 (0) 52 884 000
Fax: +385 (0) 52 884 019
e-mail: sinel@sinel.hr

Komercijala
Tel: +385 (0) 52 884 011

Računovodstvo i financije
Tel: +385 (0) 52 884 005

Tvrtka upisana u trgovački registar
Registar Trg. suda u Rijeci 040077892


Brojevi računa
  • Trans. rn IBAN HR8624840081101295382 kod Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
  • Trans. rn IBAN HR6923300031100417095 kod Societe Generale-Splitska Banka d.d. Split
  • Trans. rn IBAN HR442402006110371698 kod Erste & Steiermarkische Bank d.d. Rijeka

Iznos temeljnoga kapitala društva
20.000,00 kn / iznos uplaćen u cijelosti

Članovi uprave
Milan Rudan

Sinel telekomunikacije d.o.o.

Sinel telekomunikacije, društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge

Rudarska 3
52220 Labin, Hrvatska

OIB: 54723208376
MB: 2771039

Tel: +385 (0)52 884 008
Fax: +385 (0)52 884 009
e-mail: telekom@sinel.hr

Tvrtka upisana u trgovački registar
Registar Trg. suda u Rijeci 040273136


Broj računa
  • Trans. rn IBAN HR5224020061100600571 kod Erste & Steiermarkische Bank d.d. Rijeka

Iznos temeljnoga kapitala društva
20.000,00 kn / iznos uplaćen u cijelosti

Članovi uprave
Milan Rudan
Roberto Files

Novosti

» Zastupstvo proizvođača RINCO ULTRASONICS

12.06.2015
Sa švicarskom tvrtkom RINCO ULTRASONICS sklopljen je ugovor o prodaji i zastupstvu proizvodnog programa za područje Hrvatske te Bosne i Hecegovine.

RINCO ULTRASONICS razvija i proizvodi prilagođene ultrazvučne uređaje za zavarivanje i rezanje i razne druge popratne opreme. Ultrazvučno zavarivanje je veoma brz i ekonomski isplativ oblik zavarivanja termoplastičnih komada koji može biti korišten u različitim sektorima proizvodnje poput automobilske industrije, u medicini, u obradi tekstila, obradi i pakiranju hrane i sličnim granama industrije.
U ultrazvučna stručnjaci

Tvrtka RINCO ULTRASONICS specijalizirana je za proizvodnju uređaja za ultrazvučno rezanje i zavarivanje te je na tom polju aktivna već više od 30 godina.

RINCO proizvodi koriste za zavarivanje plastičnih dijelova i za rezanje mnogih vrsta proizvoda poput prehrambenih proizvoda, sintetičkih i drugih vrsta tkanina. Osim mikroprocesorski upravljanih generatora za rezanje i zavarivanje tvrtka se bavi i proizvodnjom ručnih uređaja za zavarivanje termoplastike kao i proizvodnjom uređaja koji mogu biti ugrađeni u druge proizvodnje procese. Raspon frekvencija koji se koriste veoma je širok, a snaga generatora kreće se od 100 do 3.000 Watta.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u savjetovanju i primjeni tehnoloških rješenja RINCO proizvodi nalaze svoju primjenu u mnogim sektorima poput:
• Automobilska industrija
• Proizvodnja medicinskih uređaja
• Obrada tekstila
• Prehrambena industrija
• Tehnološko pakiranje
• Elektrotehnika
• Strojogradnja
• Telekomunikacije

» Sinel Web Server

20.01.2015
Za preuzimanje datoteka sa našeg Web Servera potrebno je otvoriti adresu klikom na sljedeći link:
Sinel Web Server.
Za pristupne podatke molimo Vas kontaktirajte nas na:
telekom@sinel.hr ili 052 884 008
Hvala.

» Zastupstvo proizvođača DOGA

25.09.2014
S francuskom tvrtkom DOGA sklopljen je ugovor o prodaji i zastupstvu proizvodnog programa područje Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hecegovine te Srbije.

Tvrtka DOGA osnovana je u Francuskoj i prisutna gotovo u cijelom svijetu preko 60 godina. DOGA proizvodi i tržištu nudi različite sklopne alate i pribor.

Svojim kupcima nudi kvalitetna, inovativna i pouzdana rješenja, uz stručnost i tehničku podršku. Najčešće primjene DOGA proizvodnog programa su u automobilskoj industriji i industriji proizvodnje elektronskih komponenti, zrakoplovnoj industriji i pratećoj montažnoj industriji.

Info brošura na hrvatskom jeziku može se preuzeti na sljedećem linku: DOGA ASSEMBLY SOLUTION HRVATSKI KATALOG

Proizvodni program:
DOGA niskonaponski odvijači
DOGA električni odvijači s motorima bez četkica
DOGA instrumenti za mjerenje momenta
DOGA sklopovi za precizno navođenje odvijača
DOGA pneumatski odvijači
DOGA udarni alati
DOGA industrijski punjači baterija
DOGA dodavači vijaka i matica
DOGA industrijski bežični alati

Za više informacija posjetite web stranice proizvođača
DOGA France.


DOGAFrance

» Kreiran YouTube kanal

06.01.2013
Kreiran je YouTube kanal na kojem možete pogledati najnovije video prezentacije naših specijalnih naprava i strojeva.

Kanal možete posjetiti na sljedećem linku: Sinel YouTube Channel.

» Predstavljamo Vam SMTCL Schiess strojeve vrhunske kvalitete!

07.06.2010
Tvrtka Sinel d.o.o. – Labin postala je generalni zastupnik strojeva Shenyang Machine Tool Grupe (SMTCL Schiess).

Shenyang Machine Tool Co, Ltd (SMTCL Schiess) iskusan je proizvođač mnogih vrsta alatnih strojeva. Nudi široku paletu proizvoda uključujući CNC i konvencionalne tokarilice, CNC vertikalne i horizontalne obradne centre različitih veličina, CNC i NC horizontalne bušilice glodalice, portalne glodalice, radijalne bušilice i drugo.
Cilj Shenyang Machine Tool Grupe jest da postane svjetski lider u proizvodnji alatnih strojeva. Posljednjih nekoliko godina mnogo je uloženo u modernizaciju i poboljšanje postojećih proizvoda te proizvodnju novih. Mnogo je uloženo i u dizajn proizvoda koji je prepušten svjetski poznatim talijanskim i njemačkim dizajnerima te stjecanje tvrtki velikog znanja i iskustva (Schiess Njemačka, Burkhardt-Weber i druge). Tijekom 2006. i 2007. godine u pogon je puštena kompletno novoizgrađena tvornica sa više od 1.250.000 kvadratnih metara (najveća pojedinačna tvornica u svijetu) i osnovano je partnerstvo sa nekoliko svjetski poznatih proizvođača dijelova alatnih strojeva (Fidia, Siemens, Fanuc). Posljednjih nekoliko godina, uz fizički rast i obujam proizvodnje, značajan je i rast ugrađene tehnologije visoke kvalitete. SMTCL posljednjih je nekoliko godina najbrže rastući proizvođač alatnih strojeva u svijetu te je trenutno uvršten među sedam najvećih proizvođača alatnih strojeva u svijetu.
Dnevna proizvodnja iznosi oko 85 CNC alatnih strojeva te 350 konvencionalnih strojeva različitih veličina, od malih vertikalnih obradnih centara do ogromnih portalnih glodalica te vertikalnih i horizontalnih tokarskih strojeva.

Proizvodi
Primarni proizvodi tvrtke SMTCL su alatni strojevi koji se mogu podijeliti u dvije kategorije: Prva - CNC alatni strojevi: CNC tokarilice, CNC glodalice bušilice, vertikalni obradni centri, horizontalni obradni centri, portalne glodalice, itd.
Druga - konvencionalni alatni strojevi: konvencionalne tokarilice, automatske i više osne automatske tokarilice, horizontalne bušilice i više osne radijalne bušilice.
SMTCL strojevi dostupni su u više od 300 varijanti i sa tisuću dostupnih opcija, na taj način moguće je zadovoljiti sve vaše zahtjeve preciznosti obrade - bilo rezanja, brušenja, tokarenja i glodanja, rovašenja i bušenja. Trenutno se proizvodi intenzivno koriste u automobilskoj industriji, vojnoj industriji, zrakoplovnoj industriji, proizvodnji željezničkih transportnih sredstava i dr.

Kontrola kvalitete
Kvaliteta CNC i konvencionalnih alatnih strojeva očituje se u performansama, izdržljivosti, pouzdanosti i izgledu. Da bi održali poziciju vodeće tvrtke unutar grane, tvrtka SMTCL neprestano nadograđuje svoje proizvode te iskorištava najnovije dostupne tehnologije.

Međunarodno pouzdan partner
Kontinuirano proširenje objekata i poboljšanja na opremi, uz usvojene sustave kontrole kvalitete, učinili su tvrtku SMTCL pouzdanog proizvođača alatnih strojeva. Značajno iskustvo, vrhunska kvaliteta, napredne tehnologije i konkurentne cijene čine tvrtku SMTCL savršenim partnerom za cjelovita rješenja. Upravo zbog toga proizvodi tvrtke SMTCL veoma su popularni u mnogim dijelovima svijeta, poput SAD-a, Kanade, Poljske, Italije, Španjolske, Velike Britanije, Brazila, Rusije, Južne Afrike, Indije, Australije i drugih, gdje udovoljavaju specifičnim potrebama svakog pojedinog klijenta.

Služba za korisnike i osigurani servis
Predanost kvaliteti te fleksibilnost i razumijevanje potreba svojih klijenata razlozi su zašto je nastavljen intenzivan rast. Tvrtka SMTCL nudi ne samo kvalitetan i vrlo pouzdan proizvod već i izvrsnu razinu popratnih usluga. Uz strateškog partnera, tvrtku Sinel d.o.o. – Labin, SMTCL nudi brzu i efikasnu podršku servisnog održavanja alatnih strojeva, brzu dobavu rezervnih dijelova unutar i izvan garantnih rokova. Osigurati ćemo da imate veoma ugodno iskustvo s korištenjem alatnih strojeva tvrtke SMTCL.

Za više informacija o proizvodima posjetite web stranicu: SMTCL.

Sinel d.o.o. – generalni zastupnik tvrtke SMTCL Schiess za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru.

» Siemens MyPortal i G-server

02.02.2010
Korisnici SIEMENS HIPATH telefonskih sustava novijih inačica imaju mogućnost upravljanja pozivima iz programa MyPortal. MyPortal pohranjuje sve aktivnosti na vašoj telefonskoj liniji
(propušteni pozivi, zadnji birani brojevi, javljeni pozivi itd.)
MyPortal pruža i uslugu pozivanja kontakata koji se nalaze u Outlook mail klijentu.
Detaljnije informacije o programu MyPortal potražite OVDJE

PREUZIMANJE PROGRAMA:
1. G-SERVER
2. Yahoo Widgets
3. My Portal Widget
4. Korisnička uputstva

» Siemens Hipath XPhone

12.12.2009
Korisnici Siemens OptiPoint 500 digitalnih telefonskih aparata (BASIC, STANDARD, ADVANCE) imaju mogućnost spajanja svojih uređaja na računalo pomoću USB kabla te si omogućiti pozivanje kontakata iz samog Outlook Expressa, te zapis propuštenih, zadnjih biranih i preuzetih poziva u programu koji izgledom podsjeća na sam Outlook Express.

PREUZIMANJE PROGRAMA: Siemens XPhone

» Zastupstvo senzora Kaman za Hrvatsku

01.12.2009
S američkom tvrtkom Kaman Aerospace Systems Group sklopili smo sporazum o zastupstvu i prodaji različitih vrsta senzora za zemlje središnje Europe (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora). Kaman beskontaktnim senzorima moguće je napraviti mjerenja bez dodira objekta na atomskoj udaljenosti. Senzori su idealni za korištenje u ekstremnim uvjetima tlaka, temperature, vlage, prašine i dr. Senzori su bazirani na tehnologiji vrtložne struje

Specijalni senzori iz ponude:
- Senzori za kontrolu navoja u različitim materijalima (metalnim, nemetalnim, magnetnim i nemagnetnim,)
- Senzori za nekontaktno mjerenje i pozicioniranje
- Senzori za pozicioniranje na određenoj udaljenosti, od 0,05 mm do 65 mm
- Specijalni senzori za korištenje u ekstremnim tlačnim i temperaturnim uvjetima
- Specijalni senzori za korištenje u temperaturnim uvjetima od -200°C do 500°C
- Specijalni senzori za korištenje u tlačnim uvjetima uvjetima do 350 bara
- Analogni i digitalni konverteri signala za sve vrste senzora

Za više informacija posjetite web stranice proizvođača
Kaman Measuring Systems.

» Tehnička podrška

06.10.2009
Naši korisnici imaju pravo na podršku preko udaljenog pristupa kako bi se problem još i brže rješio. Preuzimanjem ove datoteke dopuštate nam privremenu kontrolu nad Vašim računalom odnosno mi preuzimamo kontrolu nad tipkovnicom i mišem dok Vi imate mogućnost gledanja što se na računalu radi.
NAPOMENA:
Nakon zatvaranja ovog programa mi gubimo pristup i potpuno ste zaštićeni od daljnjih upada u Vaše računalo.

PREUZMI DATOTEKU

» CRS certifikat

17.02.2009
Tvrtka Sinel d.o.o. dobila je CRS (Croatian Register of Shipping) certifikat kojim se potvrđuje da tvrtka primjenjuje i upravlja sustavom kvalitete u opsegu svoje djelatnosti: proizvodnja, servis i održavanje na području industrijske automatizacije i telekomunikacija, u skladu sa zahtjevima norme HRN EN ISO 9001:2002.