Hrvatski | English
FAIL (Flash Player v8 needed).
FAIL (Flash Player v8 needed).

Ponuda

Telefonske centrale
Strukturno kabliranje
Aktivna mrežna oprema
Informatički sustavi
Video nadzor
Reference

Kontakt

Sinel telekomunikacije Ltd.

Sinel telekomunikacije, company for production, trade and services, Limited

Rudarska 3
52220 Labin, Croatia

OIB: 54723208376
MB: 2771039

Phone: +385 (0)52 884 008
Fax: +385 (0)52 884 009
e-mail: telekom@sinel.hr
T-Com - Partner za poslovne korisnike

Telekomunikacije

Telefonski sustaviU današnje vrijeme klasična telefonija jednostavno nije dovoljna. Moderni komunikacijski sustavi moraju dati mnogo više. Siemens HiPath i OpenOffice komunikacijski serveri prava su rješenja za Vas. U ponudi imamo rješenja za tvrtke i ustanove svih veličina.
Siemens HiPath U ponudi imamo čitavu paletu aktivne mrežne opreme različitih proizvođača koju osim što prodajemo i ugrađujemo: switchevi L2/L3, routeri, WLAN oprema (AP, antene i dr.), media converteri.
Siemens HiPathU današnje vrijeme sve prisutne nesigurnosti u smislu krađa i nasilja, od velike je važnosti za mnoge tvrtke i ustanove imati kvalitetni video nadzorni sustav. Dobavljamo i ugrađujemo video kamere, video servere, DVR snimače i  pripadajuću opremu od renomiranih proizvođača.
Siemens HiPathU mogućnosti smo vam projektirati i izvesti strukturno kabliranje računalne mreže, bakrenim (Cat.5e, Cat.6, Cat.7) i optičkim kablovima (SM, MM) po sistemu ključ u ruke. Strukturno kabliranje vam osigurava zaštitu investicije na dugi period.
Siemens HiPathU mogućnosti smo dobaviti i podići server sa active directory i exchange serverom i drugim potrebnim aplikacijama. Time smo u mogućnosti zadovoljiti potrebe tvrtki za kompletnim informacijskim sustavom.

» S.O.S. sustavi

Siemens HiPathZa hotele, bolnice i domove za starije i nemoćne imamo u ponudi robusni  i pouzdani SOS sustav koji zadovoljava sve zahtjeve navedenih ustanova.